Databasesynchronisaties instellen en beheren
Elk workspacelid kan databasesynchronisaties maken met providers zoals Jira, GitHub en Salesforce. Workspace-eigenaren beheren koppelingsmachtigingen en kunnen elke synchronisatie bekijken of verwijderen.
Ga naar Veelgestelde vragenWorkspace-eigenaren kunnen via de koppelingsinstellingen bepalen wie koppelingen mag maken. Elk workspacelid behalve gasten kan een databasesynchronisatie maken voor een ondersteunde provider, zolang het abonnement van de workspace die synchronisatie bevat. Leden kunnen inloggen met hun eigen accounts en gegevens synchroniseren uit bronaccounts waartoe ze toegang hebben.
Opmerking: Deze instelling bepaalt wie interne koppelingen kan maken, zoals de koppelingen die je team bouwt met Workers. De instelling verandert niet wie databasesynchronisaties kan maken. Bestaande synchronisaties beheer je via de koppelingspagina van de betreffende provider.
Alle workspace-eigenaren kunnen het tabblad Beheren zien in Instellingen → Verbindingen en verbindingsmachtigingen wijzigen.
Open Instellingen.
Selecteer Koppelingen.
Open het tabblad Beheren.
Het tabblad Beheren heeft twee secties:
Verbindingen en tokens beheren: Open Alle verbindingen om verbindingen te bekijken die door werkruimteleden zijn toegevoegd, of Alle persoonlijke toegangstokens om tokens te bekijken die door leden zijn gemaakt.
Machtigingen beheren: Stel in wie koppelingen mag installeren, toegang heeft tot aangepaste MCP-servers en interne koppelingen mag maken.
Deze instelling beperkt niet wie databasesynchronisaties kan maken. Op dit moment kan elk workspacelid een databasesynchronisatie maken voor een ondersteunde provider.
Scrol in Instellingen → Koppelingen → Beheren naar Machtigingen beheren.
Zoek Beperken wie interne koppelingen kan maken.
Open het vervolgkeuzemenu en kies een van de volgende opties:
Alle workspaceleden: Elk workspacelid kan een databasesynchronisatie maken.
Alleen workspace-eigenaren: Alleen workspace-eigenaren kunnen een databasesynchronisatie maken.
Workspace-eigenaren en geselecteerde groepen: Workspace-eigenaren en leden van geselecteerde groepen kunnen een databasesynchronisatie maken.
Als je Workspace-eigenaren en geselecteerde groepen kiest, selecteer dan de groepen die toegang moeten krijgen.
Deze instelling staat los van Beperken welke koppelingen leden kunnen installeren, waarmee je bepaalt welke koppelingen leden mogen installeren.
Open Koppelingen verkennen in Instellingen → Koppelingen.
Gebruik Koppelingen zoeken om een provider te vinden, of verfijn de catalogus met Alle categorieën en Alle typen.
Open Alle typen en selecteer Databasesynchronisatie om aanbieders te vinden die databasesynchronisaties ondersteunen.
Kies een ondersteunde provider, zoals Atlassian, Github, of Salesforce.
Open Gekoppeld in Instellingen → Koppelingen.
Gebruik Koppelingen zoeken, Alle categorieën of Alle typen om een koppeling te vinden.
Controleer het label naast de naam:
Gemaakt door Notion: Een koppeling gemaakt door Notion.
Intern: Een koppeling gemaakt door je team, ook als die met Workers is gemaakt.
Gebruik de Actie die naast de koppeling wordt getoond, zoals Setup voltooien, Services toevoegen of Beheren, om de setup voort te zetten of de instellingen te openen.
Het tabblad Verbonden bevat koppelingen, geen individuele databasesynchronisaties. Om de synchronisaties voor een aanbieder te bekijken, open je de databasesynchronisatie-instellingen van die aanbieder en selecteer je je synchronisaties.
Na het selecteren van een provider:
Selecteer Databasesynchronisatie bij de koppelingstypen van de provider.
Open Overzicht.
Selecteer de koppelknop, zoals Jira koppelen.
Volg de stappen van de provider om in te loggen en toegang goed te keuren.
Welke instellingen beschikbaar zijn, hangt af van de provider. Voor Jira kun je:
Kies een gekoppelde Jira-site.
Selecteer welke Jira Spaces je wilt opnemen.
Kies hoeveel geschiedenis van werkitems je wilt synchroniseren.
Selecteer aangepaste eigenschappen of schakel Alle huidige en toekomstige aangepaste eigenschappen synchroniseren in.
Selecteer Synchronisatie maken.
Open de instellingen voor Databasesynchronisatie van de provider en selecteer Je synchronisaties. Elke synchronisatie toont:
Het gekoppelde bronaccount
De geselecteerde bronnen
De databases die door de synchronisatie zijn gemaakt
De huidige Status van elke database
Het tijdstip tot wanneer de gegevens zijn gesynchroniseerd
Selecteer Bewerken om de configuratie van de synchronisatie te wijzigen.
Tijdens de eerste import kan de ene database In orde zijn, terwijl bij de andere nog Historische gegevens worden opgehaald.
Open de gesynchroniseerde database.
Selecteer Gesynchroniseerd bovenaan de database.
Bekijk de huidige status en het tijdstip bij Gesynchroniseerd tot en met.
Veelgestelde vragen
Heeft het wijzigen van deze machtiging invloed op bestaande synchronisaties?
Heeft het wijzigen van deze machtiging invloed op bestaande synchronisaties?
Nee. Koppelingsmachtigingen hebben geen invloed op bestaande synchronisaties en beperken niet wie nieuwe databasesynchronisaties kan maken. Bestaande synchronisaties beheer je via de koppelingspagina van de betreffende provider.
Regelt deze instelling wie databasesynchronisaties kan maken?
Regelt deze instelling wie databasesynchronisaties kan maken?
Nee. Op dit moment kan elk workspacelid een databasesynchronisatie maken voor een ondersteunde provider, zolang je abonnement die synchronisatie bevat. Deze instelling bepaalt wie interne koppelingen kan maken, zoals de koppelingen die je team met Workers maakt.
Kunnen werkruimte-eigenaren een databasesynchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt?
Kunnen werkruimte-eigenaren een databasesynchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt?
Ja, workspace-eigenaren kunnen elke synchronisatie van een ander lid bewerken of verwijderen.
Welke abonnementen ondersteunen databasesynchronisaties?
Welke abonnementen ondersteunen databasesynchronisaties?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira en GitHub
